Categoría:
CUINER/A I/O AUXILIAR DE CUINA
Experiencia Mínima:
Experiència mínima d'1 any, valorable
Requisitos Mínimos:
- Estar en possessió del carnet de manipulador d’aliments.
- Valorable experiència acreditada en el sector de cuina en menjadors col·lectius..
- Capacitat de treball en equip.
- Tenir el certificat d’absència d’antecedents penals de naturalesa sexual.
- Valorable coneixements en hoteleria.
Requisitos Deseados:
- Bones habilitats socials.
- Capacitat d'aprenentatge.
- Capacitat organitzativa
Puesto de Trabajo:
- Elaborar i condimentar els menjars, amb supervisió del menú i règim d’alimentació establert.
- Fer les tasques pròpies que comporten els menjars, com també en l’elaboració de menús i compres.
- Vetllar per la higiene i neteja de les diferents àrees de la cuina.
- Registres de productes i aliments.
Horario Laboral:
38 hores setmanals, jornada completa.
Horari: torns rotatius
Condiciones:
Retribució salarial segons conveni col.lectiu de drets socials.